Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborové krokety III.
Kubánský dort
Vařený krém do cukroví a řezů
Tvarůžková pomazánka speciál
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
"Dospělácké" řezy
Dušené maso s dýní
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami