Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pravá pistáciová zmrzlina
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Vepřové řízky po moravsku
Falešný tatarák z uzeniny
Flíčky se zelím
Čínská dýně
Mřížkové koláčky
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky