Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Likér z máty peprné
Salát z kysaného zelí III.
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Česnekovo-houbový guláš
Rumové kuličky nepečené a snadné
Čočka na kyselo po našem
Rukolový salát s novými bramborami
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi