Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Italská polévka Minestrone Institutu…
Candát a batátové pyré
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Celerová pomazánka s česnekem
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…