Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí zeleninový špíz
Bavorské vdolečky II.
Pražené mandle
Pikantní nakládaný hermelín II.
Jahodovo-tvarohová roláda
Jogurtovo-švestkový koláč
Bílý roládový dort
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Vepřový plátek s listovým špenátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…