Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Maso tří barev
Salát z červené řepy s křenem
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Bylinkový králík na žampionech
Houbový kuskus - rychle a chutně
Jahodový džem podle Dity P.
Španělská paella krok za krokem
Těstoviny se špenátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…