Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohový koláč s jahodami
Kuře královny Kálí
Octové těsto místo listového
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Hrubasova vepřová rychlovka
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Šunkovo-sýrové karbanátky
Chilli con carne s kořením
Pesto z medvědího česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…