Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Špagety zapečené se zeleninou
Vídeňské ořechové rohlíčky
Výborné mandarinkové řezy
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Pohádkový čokoládový dort
Omáčka "šufrung" na špagety
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory