Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Mramorová bábovka ze šlehačky
Banánový chlebíček
Čaj ze sušených šípků
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…