Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Smažený celer se sýrem
Kváskový chléb
Bramboráky sváteční
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Italská rybí polévka „caciucco“
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Božský čokoládový dort
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci