Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Brokolice na španělský způsob
Ševcovský salát
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Česneková krkovička naložená v mléce
Játrové knedlíčky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Zapékané brambory s brokolicí a…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory