Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z brambor a kyselého zelí
Zeleninové placky s omáčkou
Kuřecí řízky v listovém těstě
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Pstruh na másle
Pikantní škvarková pomazánka
Měsíčky s citronovou polevou
Grilované obří krevety
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Boloňské špagety
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…