Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tatarský biftek II.
Kokosky se strouhankou
Koložvárské zelí
Lahodný čokoládový krém na dorty
Mřížkový dýňový koláč
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Česneková pomazánka s mascarpone
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rýže se zeleninou a slaninou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem