Oloupané, syrové brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme na zlehka vymazaný plech a dozlatova upečeme, občas obrátíme. Opečené brambory dáme do mísy přidáme máslo, prolisovaný česnek a sůl. Vše promícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Majka Rončáková
|19. 8. 2010 08:17
Jirko, zkuste to s máslem a bryndzou, pokud to máte rád, je to mňamka.M.
recepty 73
|18. 8. 2010 14:43
Před chviličkou jsme tuhle dobrotu dojedli.Malé ranné brambory pouze pořádně properu a v rozpálené troubě jim stačí tak 35 minut(občas ,,prohodit,,).Pokud jsou větší rozčtvrtím je... a např. s okurkovým salátem je to výborný lehký oběd nebo teplá večeře.Jiří
Michaela Linhartová
|30. 7. 2009 11:20
Já místo česneku to posypu vegetou.
Dana Křížová
|23. 7. 2007 18:13
:o))) jééé to znám, taky jim necháváme slupku jako KK ;o) Babička jim říkávala "olupsije" :o))) Dneska budou k večeři jako příloha ;o)
Míša
|17. 7. 2006 12:29
Je dobré brambory 5-10 minut povařit(dají se pak normálně krájet) a jídlo máte rychleji hotové
K K
|29. 6. 2006 16:59
tohle máme taky rádi akorát s tím rozdílem, že použijeme malé brambory i se šlupkou a rozkrojíme je na půlku
Vlaďka
|28. 6. 2006 22:52
Já dávám česnek do syrových brambor
Jana
|27. 6. 2006 11:56
Syrové brambory vyžadují delší dobu pečení,skoro 45 min.,ale jsou vážně výborné.My je rádi ještě s troškou kečupu a se sklenicí mléka.