V pánvi zpěníme cibulku a k ní přidáme na kostičky nakrájenou klobásku. Po chvíli přidáme maso a orestujeme. Maso s cibulkou a klobásou vyndáme z pánve a necháme jen olej.
2
Do pánve dáme na nudličky pokrájené papriky, jarní cibulku a utřený česnek. Zlehka orestujeme, podlejeme trochou vody a cca 5 minut podusíme.
3
Po krátkém podušení vrátíme zpět maso s cibulkou a klobáskou do pánve, přidáme sladkou a pálivou papriku, chili mleté (případně chili papričku), osolíme, opepříme (já ještě přidávám trochu koření "Adamova žebra"). Poté přidáme kečup a necháme za stálého míchání ohřát, případně ještě dochutíme.
4
Nakonec přidáme najemno nakrájený pórek a cca 2 minuty necháme ohřát (doporučuji míchat, aby se kečup nezačal připalovat).