tak... velice zajímavé, nicméně nemůžu říct, že by mě to nadchlo... sehnala jsem si římský kmín, ale vůbec mi tam nesedl... MOŽNÁ kdyby byl namletý, bylo by to chutnější. Určitě mi ale z toho nevylezlo to, co na obrázku, takže bych doporučila buď ubrat kuskus nebo přidat vajíčko. Taky jsem si na pár soust dala čerstvou bazalku a úplně to zvedlo chuť pokrmu. Měla jsem obavy, že to nebude držet pohromadě, ale bylo to v pořádku. Dávám tedy dvojku, ale k sobě si píšu ještě mínus. :D
vypadá to luxusně... vyzkouším, jen co pořídím sušená rajčátka a poohlédnu se i po tom římském kmínu :-)
Dala jsem hodně rajčat a hodně pažitky, na vrch sýr a na chvilku zapéct do trouby pod gril. Ačkoliv jsem myslela, že to bude obyčejné, velice jsem si pošmákla! Jednoduché a moooc dobré! <3
recept zni vazne zajimave, urcite brzy vyzkousim..... :-))