• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Omáčka z vepřových jater
Napište svůj komentář k receptu

Omáčka z vepřových jater

autor: Muchomůrka94
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Omáčka z vepřových jater
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg vepřová játra
    • paprika - sladká
    • 4
      ks vařená vejce
    • 3
      ks nakládané okurky i více, dle chuti
    • 2
      ks cibule
    • 3
      lžička instantní jíška
    • 3
      lžička sůl
    • 10
      ml olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno, poté ji osmahneme na oleji s trochou sladké papriky a solí. Po chvilce smažení přidáme játra, která též smažíme asi tak 4-5 min, poté je zalijeme horkou vodou.
2
Játra vaříme do doby, než změknou, přidáváme vodu. Pokud jsou játra měkká, zahustíme vodu jíškou. Poté přidáme nadrobno nakrájená uvařená vejce a okurky. Dochutíme solí a sladkou paprikou.
3
Já k tomu na zvýraznění chuti přidávám kostku bujonu.
4
Podáváme s rýží, těstovinami, či pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šašlik z vepřových ledvinek

Šašlik z vepřových ledvinek

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • David | 4. 10. 2016 13:01

    Přesně tak. Kdyby tomu dala aspoň jiný název "Znojemská omáčka z vepřových jater"

  • Palko | 13. 1. 2016 14:56

    To je ale amatersky blbej recept,to je videt ze nejste kuchař/ka. Nemuze se soucasně smazit cibule s paprikou a pak na to dat jatra a smazit dalsich 5 minut protože každej vyucenej kuchař ví že paprika pokud se smaží přilis dlouho tak okamzite zhořkne.To je kuchařska klasika kterou zna každej kuchař.Takže presne opacne ,osmazit cibulku na to hodit potom jatra a nesmazit dlouho jinak ztvrdnou a pak zasypat paprikou a jen z lehka orestovat tak cca 20 vterin a okamzite zalejt vodou. Ten kdo se inspiruje receptama z internetu je mamlas kterej bude vždycky vařit amatersky šlichty

  • Ráchel | 3. 4. 2013 16:48

    Taková znojemská z jater. Nás moc neoslovila, ale kdyby se třeba přidala slanina a paprika nedala nebo dala hned ze zpočátku, tak by to bylo lepší. To je jen takový nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Pokrmy Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Instantní jíška Nakládané okurky Olej Paprika - sladká Sůl Vařená vejce Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kořenové zelenině

Kuře v kořenové zelenině

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

19
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
17
Lehké piškotové řezy
Lehké piškotové řezy
13
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
13
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Kuřecí prsa v hořčičné…
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Omáčka z kuřete
Omáčka z kuřete
Omáčka z pečených paprik
Omáčka z pečených paprik
Omáčka z plísňového sýra
Omáčka z plísňového sýra
Omáčka ze spálených rajčat
Omáčka ze spálených rajčat
Omeleta Arnolda Bennetta
Omeleta Arnolda Bennetta
Omeleta s brokolicí / květákem a těstovinami
Omeleta s brokolicí / květákem a…
  • Recepty.cz
  • Omáčka z vepřových jater
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact