Přesně tak. Kdyby tomu dala aspoň jiný název "Znojemská omáčka z vepřových jater"
To je ale amatersky blbej recept,to je videt ze nejste kuchař/ka. Nemuze se soucasně smazit cibule s paprikou a pak na to dat jatra a smazit dalsich 5 minut protože každej vyucenej kuchař ví že paprika pokud se smaží přilis dlouho tak okamzite zhořkne.To je kuchařska klasika kterou zna každej kuchař.Takže presne opacne ,osmazit cibulku na to hodit potom jatra a nesmazit dlouho jinak ztvrdnou a pak zasypat paprikou a jen z lehka orestovat tak cca 20 vterin a okamzite zalejt vodou. Ten kdo se inspiruje receptama z internetu je mamlas kterej bude vždycky vařit amatersky šlichty
Taková znojemská z jater. Nás moc neoslovila, ale kdyby se třeba přidala slanina a paprika nedala nebo dala hned ze zpočátku, tak by to bylo lepší. To je jen takový nápad.