• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Omáčka z cuket na těstoviny či do masa
Napište svůj komentář k receptu

Omáčka z cuket na těstoviny či do masa

autor: Jana2222
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Omáčka z cuket na těstoviny či do masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa
    • 1
      kg paprika
    • 0,50
      kg cibule
    • 0,25
      l rostlinný olej
    • 1
      lžíce sůl
    • 2
      lžíce cukr
    • 6
      lžíce worcestrová omáčka
    • 6
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      balení kečup malé, jeden ostrý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, papriky a cibuli nakrájíme na velikost jaká nám chutná. Pak vše podusíme do poloměka, přidáme kečupy a omáčky, plníme za tepla do sklenic. Sklenice dáme dnem vzhůru do deky a necháme tam dokud nejsou studené, nemusíme pak sterilizovat. Kdo chce, muže naplnit a 5 minut sterilizovat.
2
<BR>Je to velice dobré jen tak na těstoviny nebo přidat do masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Musaka z cuket

Musaka z cuket

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Rajčatová omáčka na těstoviny

Rajčatová omáčka na těstoviny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela | 27. 7. 2015 11:11

    Taky dělávám.Jen jsem vypustila olej a dávám předvařenou mrkev a kousek zelí.Když si vše krájím ,míváme to pod maso.Když použiji robot a udělám jemnější konzistenci,máme omáčku třeba na špagety nebo s masem na bramboráky ;-) ;-)

  • abygail | 28. 9. 2014 13:58

    No nic moc....

  • Jana2222 | 6. 6. 2012 14:50

    vše je tam spravně tak jak má být

  • Kristyna N. | 12. 7. 2011 12:13

    Tak teď jsem omáčku dodělala. Ten olej jsem nakonec nepoužila vůbec, připadal mi tam zbytečný :D Jen jsem podusila na vodě zeleninu, přidala vše potřebné (kečup ten střední) a už se to chladí ve sklenicích. Ochutnala jsem a je to opravdu výborné :) Děkuji za super recept.

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 7. 2011 11:34

    Opraveno, díky.

  • Kristyna N. | 12. 7. 2011 09:50

    Teď jsem si ještě jednou přečetla ten recept a co ten olej? Ten je tam omylem?

  • Kristyna N. | 5. 7. 2011 21:34

    Můžu se zeptat na objem toho kečupu? Ráda bych to vyzkoušela, děkuji :)

  • Tereza T
    Tereza T | 10. 6. 2011 11:49

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 9. 6. 2011 17:49

    Moučník? :-P

  • Věra | 21. 7. 2006 12:27

    Tak to teda stojí za vyzkoušení.

  • leika | 25. 8. 2005 14:24

    včera jsem dělala trojitou dávku..můj manžel říká že je fajnáááá :-)

  • Anonym | 19. 8. 2005 11:00

    děkuji. my to taky máme moc rádi :))

  • Anonym | 17. 7. 2005 16:09

    je to vyborné. Velice mě to překvapilo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cuketa Cukr Kečup Paprika Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Janiny kuřecí medailonky

Janiny kuřecí medailonky

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

73
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
27
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
25
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Omáčka z cuket na těstoviny či do masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact