Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Stěpánka
|26. 3. 2013 14:23
dělala jsem z mražených jahod,přítelovi to moc nechutnalo,mě teplé taky moc ne,ale druhý den z lednice to bylo o moc lepší,mám přece jenom radši k lívancum zakysanou smetanu,něco studeného :-|
No jasně, to je žahour.Když to někde řeknu, tak mi nikdo nerozumí:).Babička ho dělá z borůvek ,mléka a mouky a hlavně přidá trochu skořice.Na lívance či palačinky neznám nic lepšího.
Marie Hřebejková
|21. 2. 2007 12:44
Moje babička z jižních Čech dávala pouze mléko se solamylem, trochu strouhaného perníku, cukr, kousek másla. A říkala tomu "švanda".
Jiří Vanžura
|20. 2. 2007 20:20
Jani, souhlasím, že tam toho ovoce může být víc. Jenže teď se dá koupit jenom mražené a to je drahé až hrůza.Handulo, předpokládáš správně, jen s tou šlehačkou bych byl opatrný, je to i tak dost syté. Dobrou chuť.
jana
|20. 2. 2007 15:40
Pokud vím, tak tomuhle se říká žahour. Z borůvek je báječný, ale na tolik mléka a šlehačky bych doporučovala více ovoce.
Handula
|19. 2. 2007 18:06
Já zase předpokládám, že touhle omáčkou si poleju lívance, dle vlastního receptu a ozdobím šlehačkou. Tahle omáčka vypadá opravdu lákavě. V sobotu ji určitě vyzkouším a předem se těším.
Ivana Přikrylová
|19. 2. 2007 17:01
Předpokládám, že se z této směsi budou smažit lívance. Nebo se to jí jen tak uvařené?