Je to výborný, dělám to tak 1x za měsíc, děti to mají raději než klasické řízky. No, sýr tam je, tak proč ne "Olomoucký". Ono všechno, co se jmenuje "znojemský" taky ńení jen s kyselýma okurkama... (a já to musím vědět). Brou chuť. Y. from ZN.
Pro Janu- snad se časem vytrénujeme.Musíme si říkat sto lidí - sto chutí ;-)
Pro Evika-to včerejší předsevzetí o ignorování hlupáka jsem zase nevydržela.Tak nevím, nevím...
Tak to nejez anonyme. Jinak se obalují proto, aby ten sýr nevytekl. Já mám cholesterol výborný, tak si ho dám. Ještě poznámka: holanďák se tědá 1:1,jeden díl bůčku a jeden díl sýra. A to je potom dobrota. Jana.
Mily anonym, papaj travicku, ta je zdrava.....rizky su vynikajuce..chutne...
Mám pocit,že tento recept je pro řízek, kterému se říká "holandský" a je k dostání i v mnoha restauracích. Nic tedy převratného, mimo ten muškát a snad petrželku. Ale dál :proč jsou 3 vejce ,když do masa se přidá jedno? To se obaluje ve dvou? Není to zbytečně moc cholesterolu, kdyžntam je i bůček?
Když je to Olomoucký řízek, čekala bych, že v něm budou tvarůžky..