Výborný recept, pokaždé, když jsem nějakým způsobem obalovala syrečky, vytekly a "provoněly" celý byt, ale takhle pěkně zabalené v masíčku zůstaly tam, kde zůstat měly a byla to velká mňamka, děkuji za výborný recept :-) Třeba se i mému příteli konečně podaří přibrat ;-)
I my jsme v rodině přibrali díky takovýmto receptům se syrečky,hermelíny,romadůry a jinými,kterými nás paní Janka krmí.Ovšem musíme konstatovat,že velice chutně.Vyzkoušíme i tento mletý smradlavous.
Ali,já Vás naprosto chápu,ale mohu jen dodat,že jsem za ten půlrok co tady chodím taky přibrala asi 3 kila.To je vážně šílené,kolik dobrotek tady najdu.Navíc mě to nutí zkoušet věci,které jsou pro mne nepředstavitelné chuťově a pak už jen dlabu adlabu a kynu..a pozor-můj muž tvrdí to samé,že už nezapne kalhoty:o))
Ještě jednou já, jsou opravdu výborné, dokonce je jedl odpůrce smradlavoučkých sýrečků - můj manžel a moc mu chutnaly.
Tak jsem vyzkoušela a musím konstatovat, že s Vašimi recepty končím, neboť ze mě za chvíli bude matrákový drobeček, je to vynikající, neměla jsem koření do mletého masa, tak jsem dala gyros a bylo to moc dobré. Dávam velkou 1.
Tyto řízečky dělám také, jsou výborné. Tvarůžek nejdřív obalím v klasickém trojobalu.
Když mám zbytky hovězího,tak ho pomelu a udělám s hovězím masem-je to pdle mě lepší,ale když ne,klidně dávám mleté maso míchané(vepř+hov).Třeba by to bylo dobré i s drůbeží sekanou,myslím,že by nebyla ani tak moc suchá.:o)
Ještě dotaz, musí to být jen hovězí maso?
Mňam.Tak na to se těším.Bezva nápad.