Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Babiččin košíček - Pepíček
Česneková pomazánka z tvarohu
Nepečený dort III.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Turistická pomazánka
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Špaldové housky
Mrkvové šátečky s povidly
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou