Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Fazole z Vysočiny
Krevety s pikantní omáčkou
Zapečené palačinky se špenátem
Jablečný koláč s ořechy
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Maso na gril nebo do trouby v…
Jahodová Pavlova
Krůtí křídlo pečené na houbách
Volarské tvarohové koláčky
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake