Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Labužníkova kuřecí stehna
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Vynikající tvarohové lívance
Perník z domácí pekárny II.
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Sirup z rybízové šťávy
Pikantní kuřecí srdíčka
Chlebová polévka
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake