Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Obrácené řízky podle tchýně
Brambory s kysanou smetanou
Levný houskový knedlík
Alsaský jablečný koláč
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Tuňáková pomazánka s olivami
Chobotničky ze špaget
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone