Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sekané znojemské biftečky
Houbové karbanátky s mletým masem
Rychlé těstoviny s cuketou
Dukátové buchtičky "mňam"
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Citronové muffiny
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros