Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Krupičková polévka s vejcem
Opilý Izidor - Lux
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Čokoládové suflé bez lepku
Kuřecí maso na žampionech
Fitness jogurtový koláč nepečený
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Kuřecí směs se zeleninou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem