Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Cuketová polévka se salámem
Smažená plněná vejce
Dietní pečené kuře s rýží
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Lahodné profiteroles
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Nakládaný králík se zakysanou…
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Švestkové buchty s drobenkou
Grilovaný candát na rajčatech
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí