Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Bílá čokoláda do formiček
Bleskový fazolový salát
Koláčky ze 100% tuku
Kuře v sýrovém těstíčku
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Česnekovo-houbový guláš
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Zabaione - Italský desert
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…