Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Česneková omáčka
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Bramboráky sváteční
Polévka z vepřových kostí s haluškami
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Pikantní salát s čočkou
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi