Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Těstovinový salát Moravanka
Zámecká drůbeží játra
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Broskvové řezy II.
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou