Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Plněné pudinkové řezy
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Kuřecí prsíčka v tatarce
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Bramborovo-kapustové placičky
Mrkvová polévka I.
Česneková hlíva s těstovinami
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky