Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sýrová pomazánka s česnekem
Tvarohová buchta s margotkou
Slané tyčinky se šunkou
Ryba z trouby: na zelenině a…
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Rukolová polévka
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Hrášková polévka 2
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi