Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Segedínský guláš maďarské babičky
Smaženice z ředkviček
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jednoduchá vařená poleva
Svíčková dle Ládi Hrušky
Domácí kuřecí paštika
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše