Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vánoční štola
Hranolky se sýrem
Rizoto z pánve-po našem
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Banánový chlebíček bez másla - vláčný
Čokoládový dort s broskvemi
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros