Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bábovka z vaječného likéru
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Řezy s vaječným likérem
Pórková omáčka
Barevné pomazánky - z červené řepy
Dušené maso s dýní
Zapečené brambory 2
Nepečený ostružinový dort
Rajská polévka se špeclemi
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Kouzelný vaječný koňak
Sladký jogurt s kořením
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže