Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Polévka z hlívy ústřičné
Vepřové na houbách jinak
Piškotová bábovka II.
Čokoládová bomba bez pečení
Sněhové rohlíčky s krémem
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Zapékané brambory s brokolicí a…
Bramborové buchty - kynuté
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros