Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Piškotová bábovka
Segedínský guláš maďarské babičky
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Zapékaná zelenina
Mléčná rýže se skořicí
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Friulské frico
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Ledový salát s karotkou
Mexický těstovinový salát
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…