Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Mramorová bábovka vláčná
Květáková polévka + obalovaný květák
Koleno v alobalu na grilu
Marinovaná kuřecí prsa II.
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Pařížský dort Eli
Bramboráky se slaninou
Bramborovo-žampionová polévka se…
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem