Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Přírodní řízek
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Kuře pečené na medu a citronu
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Dušené mleté maso se žampióny
Losos (nejen) v bylinkách
Drůbeží vývar s knedlíčky
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake