Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zamilovaná očka
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Bábovka triviální olejová
Bramborová polévka s houbami a…
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Mrkvová pomazánka extra
Krkovička po cigánsku
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Lečo s mletým masem
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi