Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bulharská pomazánka
Vepřové na houbách jinak
Punčové kokosové řezy
Chalupářské brambory
Jehněčí plec pečená
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Lívanečky s jablky
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies