Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jablková bábovka s ořechy.
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Salát ze zelených fazolek
Klasická žemlovka
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením