Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Turecká pomazánka z lilku
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Bramborové placičky se špenátem
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Dušené maso s hráškem
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou