Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Trvanlivé sušenky
Lemon Cheesecake
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Pečený česnek
Banánovo-čokoládový hřbet
Kapustová polévka s vločkami a…
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.
Tradiční bramborový salát