Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Rajská polévka s masem
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Hranolky z kapra
Mrkvová bezlepková buchta
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Třešňový dort s mákem
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi