Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Hruškový koláč II.
Žabinec vodníka Česílka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Jednoduché špecle se zelím a masem
Cuketové karbanátky (sekaná)
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Mexický těstovinový salát
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…