Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Slavnostní bramborová kaše
Cizrnový guláš se zeleninou
Fitness Makovec
Kokosový dort s kakaovým krémem
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Jednoduché staročeské plátky se…
Kuřecí maso na gril i do trouby
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake