Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Námořnické kotlety
Dortík s pudinkovým krémem,…
Piña colada - koláč
Housky (DUKAN)
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Svěží koláč s lesním ovocem
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami